Home Proiecte case etaj
Proiecte case etaj
Proiecte case cu etaj sau cu mansarda PDF Imprimare Email
Proiecte case etaj
Scris de claudia   
Marţi, 17 August 2010 12:47
In ultimii ani in Romania au patruns incet, dar sigur, casele in stil american cu etaj sau mansarda. Acest tip de imobil se numara printre preferintele tinerilor si persoanelor cu stare financiara care isi permit sa investeasca intr-un imobil de o asemenea amploare.
Costurile ridicate si timpul acordat executarii lucrarii fac din aceasta varianta una mai putin accesibila. Aceste proiecte case etaj au fost raspindite in special in zonele de munte, in zonele dezvoltate turistic, in mediul rural si la periferiile oraselor.


Aceste zone nu au fost alese in mod intamplator de cei care au ales astfel de proiecte case etaj, deoarece zonele respective sunt potrivite imobilelor care se incadreaza perfect in peisaj.
O casa cu etaj in mijlocul orasului, amplasata in agitatia citadina nu are acelasi farmec ca una retrasa intre munti sau dealuri. Peisajul contemplat de la balconul casei este unul deosebit si compenseaza toate eforturile si sacrificiile depuse la constructia acesteia.


Specialistii sustin ca si terenul pe care se realizeaza aceste proiecte case etaj este foarte important, deoarece stabilitatea si rezistenta casei sunt dependente de acesta. Aceste proiecte case etaj nu sunt recomandate in zonele cu risc mare de alunecari de teren sau in zonele in care exista riscuri de inundatii.
Firmele de specialitate realizeaza astfel de proiecte case etaj la cererea clientilor pentru o suma cuprinsa intre 15.000 de euro si 300.000 de euro, in functie de dimensiuni. Cea mai accesibila casa cu etaj are o suprafata minima de 60 metri patrati si costa aproximativ 15.000 de euro. In pretul mentionat nu sunt incluse costurile fundatiei si cele legate de instalatiile termice, electrice si sanitare.Printre avantajele construirii unei astfel de case se numara: spatiul, confortul sporit si posibilitatea de a scoate profit in urma inchirierii unor camere pentru turisti si nu numai.
Daca va doriti o casa ca-n povesti cu etaj sau mansarda care sa va intampine cu caldura si in care sa va puteti bucura alaturi de intreaga familie de timpul liber, alegeti fara ezitare unul din acele proiecte case etaj si nu veti regreta.

 


Sondaje

Te-ai muta la casa?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com